Сред най-предпочитаните професии са тези, предлагащи приключение на четири колела

...
Сред най-предпочитаните професии са тези, предлагащи приключение на четири колела
Коментари Харесай

В офиса на OTTO Work Force в Бургас много сезонни работници откриват нова възможност за работа в Нидерландия

Сред най-предпочитаните специалности са тези, предлагащи премеждие на четири колела

Онлайн извършването на покупки доближи нови върхове през миналите две години. Това бурно развиване докара до основаването на нови специалности, които към днешна дата са извънредно добре заплатени в Западна Европа, а Нидерландия е измежду водачите в бранша. Все повече фрагменти се преориентират към претовареност в бранша за доставка на артикули.

В офиса на водещата компания за асортимент на личен състав, намиращ се  в Бизнес център „ Бриз “ на площад „ Царица Йоанна “ 11-13 (срещу Автогара Юг) в Бургас, доста сезонни служащи откриват редица вероятности тъкмо в тази посока.

Сред най-предпочитаните специалности са тези, предлагащи премеждие в Нидерландия на четири колела

Ако имате шофьорска брошура категория B, обичате да шофирате в градска среда, умеете да споделяте с хората и знаете по какъв начин да печелите благосклонностите на клиентите, даже и след тежък ден, значи това е вашата специалност. Тези скъпи качества ви трансформират и в идеалния претендент за новата опция за работа, която оферират от OTTO Work Force – доставка на артикули от най-голямата верига супермаркети в Нидерландия Albert Heijn.

Шансът да опознаете най-големите и впечатляващи градове на Нидерландия – Амстердам, Утрехт, Ротердам, с автомобил, е скъп за всеки, търсещ друго преживяване и контакти с хора от друга среда.

Ето какво би трябвало да извършите, с цел да започнете работа

Първата и най-важна стъпка е да посетите офисите на OTTO Work Force в София, Бургас и Пловдив или да се свържете с консултантите на тел.: +359883699967 и +359883699968.

За да кандидатствате за позицията е належащо да имате шофьорска брошура, само че да нямате нарушавания, които биха дискредитирали уменията и отговорността ви на пътя. Владеенето на британски и/или нидерландски на базово равнище е наложително.

Доставката на артикули е позиция, изискваща непрекъсната връзка. Работата е доста подобаваща и за хора, които към този момент са були в Нидерландия и познават навиците на хората, живеещи в страната на лалетата.

Ангажиментът е подобаващ и за хора, които са се занимавали с доставка на артикули и храна и в България. Но и даже и да нямате опит в тази сфера, само че пък обичате да шофирате и да споделяте с хора, тази работа ще ви даде опция да се развиете.

На първия стадий от кандидатстването ще преминете през видеоинтервю, и в случай че бъдете утвърдени, ви чака втора видеосреща и с нидерландските ви работодатели.

След идването си в Нидерландия ще получите ясни указания за работата и уговорките ви, които включват и обработването на безконтактни заплащания.

Доставките на артикули от Albert Heijn се правят с минибус. Работният ден е осемчасов, с трудов контракт, с всички осигуровки. Брутното заплащане е 17.81 евро на час.

Одобрените претенденти отпътуват за Нидерландия всяка неделя.

Albert Heijn и историята на качеството без компромис

Albert Heijn е най-голямата верига супермаркети в Нидерландия с към 1000 магазина в цялата страна. OTTO Work Force обезпечава личен състав за 6 дистирубуторски центъра на Albert Heijn, където чиновниците дават отговор за доставката на артикули до магазините и за 9 онлайн дистрибуторски  центъра, от които продуктите, поръчани по Интернет, се доставят непосредствено на клиентите. 

Ако към този момент сте били в страната на лалетата, сигурно сте посещавали един от хилядите магазини от веригата.

От OTTO Work Force не престават да набират чиновници и за складовите си бази в Нидерландия.

Компанията работи с едни от най-хубавите клиенти като  DHL, CEVA, DSV, Томи Хилфигър и други световноизвестни марки.

Всяка седмица за Нидерландия пътуват служащи за складовите бази и индустриални предприятия, които са над 150 в цялата страна.

Заради изключителния интерес, от OTTO Work Force работят на цялостни обороти, изключително в този момент, в най-активния сезон. Наемат се и нови чиновници, които да оказват помощ, тъй че всички претенденти да се усещат спокойни и да получат най-хубавото отношение и внимание.

Консултантите на OTTO Work Force в офиса в Бургас са с повишен състава, с цел да могат оптимално бързо да обработват документите и да спомагат на искащите да се причислят към фамилията на огромните компании в Нидерландия.

Всички ангажирани подписват нидерландски трудов контракт за 6 месеца, който може да бъде удължен. Имат здравна застраховка, а български координатор им оказва помощ на място при потребност. Работещите разполагат и с приложение за смарт телефон, на което могат да виждат работния си график, както и „ кутия “ за въпроси, в случай че някой изпадне в усложнение.

Заплащането се прави всяка седмица. От компанията провеждат настаняването, което е бюджетно и не лишава служителя от опцията за пълностоен живот в Нидерландия. Компанията обезпечава обзаведени квартири, в които работещите могат да живеят по двама в стая. Разходите за настаняване се поемат от служителя, напомнят от компанията.

Няма риск за работещите и всички могат да разчитат на 24-часова поддръжка от страна на OTTO Work Force на място.

Офис Бургас: пл. Царица Йоана 11-13, бизнес център ‘‘Бриз‘‘ – сутерен 0883699967, 0883699968.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР