Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела

...
Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела
Коментари Харесай

Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви

Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева

Новият началник на БФС Георги Иванов – Гонзо може и да е безпаричен на дипломи, само че може да напише теоретичен етюд по какъв начин се покоряват женски сърца. От 1999 година той е женен за брачната половинка си Мариета, с която се залюбват като 17-годишни младежи. Сега през март те отпразнуваха сребърна женитба, само че връзките им не постоянно са били съвършени и те няколко пъти са се разделяли, без да се развеждат, написа „ Ретро “.

Едно от най-големите тествания за брака им се оказва връзката на Гонзо с съдбовната манекенка Цеци Красимирова. Спаред източници на Флаган.Бг, в разгара на тяхната обич те прекарали буйна седмица в частна квартира в центъра на Стария град в Поморие, ул. " Братя Миладинови " №10. По-късно Красимирова става обичана на Константин Димитров – Самоковеца. В разнообразни уеб сайтове се появява информация, че мафиотският необут ненавижда Гонзо и даже подрежда да бъде откраднат джипа му.

Към днешна дата новият началник на БФС и манекенката, която неотдавна се разведе с милионера Майкъл Струмейтис, са просто другари. Тя даже го поздрави за високия пост и му пожела триумф.

През 2010 година медиите писаха за краткотраен разказ на Гонзо с мис Силикон Йоана Христова, който футболистът прекратил, с цел да не дава храна на жълти издания.

Една от най-известните обичани на президента на БФС е актуалната милионерша Светлана Гущерова. По времето, когато е в прегръдките на Георги Иванов, тя към момента носи бащината си фамилия Василева и е модел на „ Плейбой “. Заради връзката с футболиста й бе лепнат прякора Гонзовица. Сега тя е омъжена за Християн Гущеров, от който има 4 деца и не желае името й по никакъв метод да се свързва с Георги Иванов.

През далечната 2014 година медии писаха, че Гонзо е почнал любовен разказ не с коя да е, а с вдовицата на страховития необут на ВИС Георги Илиев – Мая. Според писанията те не афиширали връзките си, а се срещали скрито в дома на Илиева в затворен комплекс в Панчарево.
Две години по-късно Гонзо бе спряган за непосредствен и до фолк дивата Джина Стоева.

От известно време обаче любимецът на сините е повече от образцов и предан брачен партньор.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР