Сред хора е досаден, може с часове да говори за

...
Сред хора е досаден, може с часове да говори за
Коментари Харесай

Хороскоп На Недостатъците. Виж Кой Е Твоя Недостатък Според Зодиакалния Ти Знак

Сред хора е скучен, може с часове да приказва за себе си, без да вижда другите. В нетрезво положение е податлив към буйства и кавги.

Телец: тесногръд, скучен, угодник и клеветник.

Върви накъдето духне вятърът и извършва всички инструкции на началството. Изкарва се човеколюбец (а в случай че е жена – мъченица), а в действителност презира всички, считайки се за център на вселената. Обича благосъстоянието – натрупа го прецизно и неуморно. Готов е да смъкна последната риза, само че не от себе си, а от близък. Семейството си тероризира от детството си до дълбока напреднала възраст, макар че външно наподобява вежлив и общителен. Не се доверява на никого.

Близнаци: безконечните деца – както интелектуално, по този начин и в възприятията.

Отказва да порасне и постоянно паразитира към някого до дълбока напреднала възраст. Единственото, което фактически обича, е да приказва, преливайки от пусто в празно. Чете малко, само че за всичко има свое мнение, което мени 10-12 пъти в седмицата. В по-напреднала възраст изпада в замечтаност. Често става артист или публицист. Не понася напрежението – нито умственото, нито физическото. Обожава да посреща посетители, само че ги черпи в най-хубавия случай с чай, а нормално – с празни приказки.

Рак: съдбоносен несретник.

Консерватор, предан на единствено замечтаност. Не мени убежденията си, само че обича да спори, с цел да се присмее над съперника и израсне в личните си очи. От боязън може да нападне пръв, само че когато почувства заплаха, се избавя с бягство в своята дупка – мястото, което обича повече от всичко. С наслаждение очерня всички, пробва се да се изкара стопанин на ситуацията, като се преструва на мощен и убеден. В реалност се бои от всички и обича уединението и покоя.

Лъв: от ранно детство е податлив към пиене и изнудване.

В останалите работи е доста ленив. Разчита на пари от родителите си, след това от приятелите и познатите. Неговата горделивост и себелюбие могат да отровят живота на всеки, а разточителността му – да разори всеки джоб. Обича целият свят да се върти към него. Затова постоянно и във всичко се стреми да бъде пръв, а в случай че не се получава настроението му очевидно се скапва. Има непоколебимо възприятие за великолепие и безгрешност.

Дева: има подушване на слон и разум на заек.

Дребнава, алчна, скучна и свадлива. Педантизма на Девата я прави непоносима както в работата, по този начин и вкъщи. Със своите прищявки е способна да погуби всяко начинание и да изкара всеки от нерви. Никога не импровизира и сформира най-подробни скучни проекти за себе си и своите близки, макар техните митинги. Всичко у нея е студен план, всичко, което прави е тежко, солидно и скучно. Освен това е занаятчия на интригите и в случай че има врагове, не се успокоява до момента в който не се оправи с рода им до десето коляно.

Везни: и двете им ръце са леви.

Чувство за комизъм и самолюбие – в зачатъчно положение. Никога няма нито пари, нито шанс в любовта, не му върви нито у дома, нито на работата. Не може нито да печели, нито да се открои, нито да блесне. Патологически не умее да взема решения, стартира да трепери, покрива се с пот и най-после изгубва схващане, по тази причина всички решения в живота им взимат другите. Обича да се изкарва специалист по изкуствата, постоянно написа сълзливи записки.

Скорпион: доста рисков.

Изменят, лъжат, интригантстват единствено поради удоволствието да унищожават. Садисти и мазохисти по едно и също време. Не щадят никакви средства за постигане на мечтаната цел. Не жалейки сили и средства, основават положително мнение за себе си, с цел да ударят по-късно изменнически в тила. Правят кариера като оставят трупове. Ако са споделили, че ценят другарството ти, значи преди час са написали за теб донос до началството. Обожават пошли анекдоти и нецензурен филми.

Стрелец: на първо място наподобява като благополучен глупак и съвсем постоянно фактически е подобен.

Кретенският му оптимизъм и напорист не се прекършват от нищо, дори да му падне тухла на главата. След като поговорите с него пет минути, ви се желае бързо и безболезнено да го довършите. От детството обича да постанова на всички своето обграждане и своите идиотски хрумвания. Агресивен оптимист, в взаимния живот коства маса усилилия. Обича да лъже и да си измисля. Обича тълпите, шумните сборища и места, където може без пари да хапне и пийне.

Козирог: нечовечен, студен и безчувствен като айсберг.

В дома е жандармер, на работата – деспот. В потискането на другите вижда смисъла на живота си, заяжда се за дреболии, безусловно лишен от възприятие на комизъм. Бие децата си и тероризира брачната половинка (съпругът) си. Отстъпва единствено пред физическа мощ или психиатричен напън. Интелектуално първичен, без фикция, само че злопаметен и отмъстителен: в никакъв случай и на никого не прости. Рядко съчетаване на фикс идея на великолепие с комплекс за малоценност с минимални умствени и душевен качества. Затова постоянно се катери в началството.

Водолей: мечтател и идеалист, напълно откъснат от действителния живот.

Никога не връща парите, които дължи, тъй като незабавно ги губи и не помни за тях. Постоянно нарушава обещанията си, не обича да работи. Заговорничи и хвърля тиня върху околните си, постоянно зад тила им. Има увлечение към грубата гастрономия и вулгарната фантастика, която купува в големи количества. Прекарва отпуската си в някаква дупка, защото всичките си пари е похарчил за един от плановете по избавяне на света, които той има в обилие.

Риби: не могат да живеят без машинация и измама.

Увличат се нормално дотам, че сами не могат да дефинират кое е истина и кое не. Рибата си опонира сама на себе си, преиначавайки нещата непрестанно, само че без да има от това никаква полза, постъпвайки съгласно правилото изкуство поради самото изкуство. Освен това, Рибата доста обича да се рови в мръсното долни дрехи на другите, правейки се на домакински психоаналитик и по-късно да разнася непознатите секрети и откровения. Да работи и изобщо да прави каквото и да било не обича и не умее.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР