Срамувам се от това, което направихме последните месеци, с тези

...
Срамувам се от това, което направихме последните месеци, с тези
Коментари Харесай

Срамувам се от това, което направихме последните месеци, каза Борисов

Срамувам се от това, което направихме последните месеци, с тези нелепости, сподели през днешния ден по " Нова телевизия " министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов. Той засяга абсурда с жилищата, само че акцентира, че случилото се е било доста добра " обица на ухото за всички ".

" Всеки си извади поука. " Човешко е да се сгреши, човешко е да се елементарни? ", заключи той. Борисов добави, че не е знаел за покупко-продажбите с жилищата, като добави, че в никакъв случай не е ходил на посетители на хората, които бяха забъркани в абсурда.

На въпрос, дали ориста на Цветан Цветанов зависи от резултатите на изборите в неделя, водачът на ГЕРБ сподели, че по-скоро от тях ще стане ясно до каква степен хората могат да му простят.

Попитан, кой е обичаният му политик отвън ГЕРБ, Борисов отговори, че това е Ангел Джамбазки (водачът на листата на Вътрешна македонска революционна организация за евроизборите). От претендентите за евродепутати, той отличи Сергей Станишев.

" Той е доста значим човек. Особено след неделя, когато ще е един от водачите на партии, които би трябвало да излъчат четиримата огромни ", сподели още министър председателят. Бойко Борисов засяга идните избори за ръководители на Европейската комисия, Европейския парламент, Европейския съвет и президент на Европейската централна банка. " Това е европейското държавно управление. Пет години тези хора ще ни ръководят ", добави той.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (426)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР