Сръбският президент Александър Вучич заяви днес, че Сърбия има най-високата

...
Сръбският президент Александър Вучич заяви днес, че Сърбия има най-високата
Коментари Харесай

Вучич обеща: Сърбия скоро ще задмине България по размер на заплатите

Сръбският президент Александър Вучич съобщи през днешния ден, че Сърбия има най-високата междинна заплата в района, която през март е била 556 евро, и има вяра, че скоро ще надмине по мярка на заплатите и България, съобщи Танюг, представена от Българска телеграфна агенция.

Вучич сподели, че по публични данни междинната заплата в Черна гора през март е била 526 евро, в Босна и Херцеговина - към 500 евро, в Република Северна Македония е била със 100 евро по-ниска от Сърбия, а в Албания - със 150 до 160 евро.

Той сподели, че Сърбия, несъмнено, няма повече автомагистрали от Германия, само че по отношение на площта си Сърбия построява повече автомагистрали от нея и от други европейски страни. В момента в страната се строят 5 автомагистрали, а до края на годината ще стартира строителството на още 3, акцентира Вучич.

" Горд съм, че мога да отговоря на всички, които подценяват жителите на Сърбия ", сподели Вучич.

Президентът добави, че Фискалният съвет е подкрепил плана за фискална тактика на Сърбия и в случай че за май бъдат регистрирани толкоз положителни резултати като през първите 4 месеца на годината, заплатите и пенсиите ще могат да се усилят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР