Сръбският президент Александър Вучич съобщи в Instagram, че синът му

...
Сръбският президент Александър Вучич съобщи в Instagram, че синът му
Коментари Харесай

БТА: Синът на сръбския президент Вучич е болен с коронавирус

Сръбският президент Александър Вучич заяви в Instagram, че синът му е болен от ковид.

" Когато всичко стартира, моят Данило сподели, че да се съобщи не е вид. Първото ми дете е инфектирано с ковид, клиничната картина постанова да бъде откаран в болница за инфекциозни заболявания, съобщи Българска телеграфна агенция и 24chasa.bg.
     Вижте тази обява в Instagram.         
Када је све уважило, мој Данило ми је рекао да предаја није опција. Мој првенац заражен је коронавирусом, а клиничка слика му је таква да је примљен у Инфективну клинику. Сине, победићеш ти то. Воли те тата, сви те волимо!

Публикация, споделена от Александар Вучић (@avucic) на Апр 8, 2020 в 11:42 PDT

Сине, ще победиш и това. Баща ти те обича и всички те обичат ", написа Вучич в формалния си акаунт и приложи фотография с дребния си наследник.

Броят на жертвите на ковид в Сърбия доближи 65 души, броят на инфектираните е 2 666 души.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР