Сръбският президент Александър Вучич е изписан в понеделник сутринта от

...
Сръбският президент Александър Вучич е изписан в понеделник сутринта от
Коментари Харесай

Изписаха Александър Вучич от болницата

Сръбският президент Александър Вучич е изписан в понеделник сутринта от болничното заведение, заяви РТС. Съветничката на сръбския президент за връзки с медиите Сузана Василевич сподели нощес по телевизия Пинк, че Александър Вучич е прекарал два дни на системи, само че към този момент бил малко по-добре.Тя добави, че се надява Сърбия да преодолее " тази съвсем покруса ", съобщи БГНЕС.

" Той беше толкоз зле, че самичък изиска да бъде отведен в болничното заведение ", сподели Василевич и добави, че се надява Вучич да стартира да слуша лекарите малко повече и да бъде подложен на терапия. Президентът е получил редица известия от международни политици, в това число Макрон и албанския министър председател Борут Пахор, съобщи Василевич.

В петък по обяд сръбският президент беше признат във ВМА в Белград заради сърдечно-съдови проблеми и съобщи в събота, че от понеделник ще бъде още веднъж на работа.

Министърът на опазването на здравето Златибор Лончар сподели през вчерашния ден, че сръбският президент има хронични, леки сърдечни проблеми, само че че здравето му се влошило в петък и решил да приказва с лекари. След приемането му във ВМА било преценено, че има заплаха за живота на Вучич.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР