Сръбската тенисистка Александър Крунич поднесе най-голямата изненада от началото на

...
Сръбската тенисистка Александър Крунич поднесе най-голямата изненада от началото на
Коментари Харесай

Първата по-сериозна изненада на US Open е факт!

Сръбската тенисистка Александър Крунич сервира най-голямата изненада от началото на първия ден на US Open. Крунич изхвърли от шампионата поставената под №7 Йохана Конта с 4:6, 6:3, 6:4.

В първия сет Конта поведе с 4:1 и два пробива, само че сръбкинята изравни за 4:4. Следващите два гейма още веднъж бяха извоювани от британката и по този начин тя се пребориз а първата част. Във втория сет 78-ата в ранглистата на WTA Крунич направи решителен пробив в осмия гейм и това й оказа помощ да изравни резултата в сетовате. В решаващата трета част Крунич проби първа за 2:1, само че Конта незабавно изравни - 2:2. Британката се пропука още веднъж на собствен сервис в седмия гейм, Крунич този път се възползва и при 5:3 бе единствено на гейм от успеха. Конта се задържа още малко в мача, правейки резултата 4:5, само че с гейм на нула сръбкинята постави точка на разногласието и се класира за втория кръг.



Още в първия кръг отпадна още една сложена тенисистка. №32 в схемата Лорън Дейвис загуби от 139-ата в света София Кенин с 5:7, 5:7 в напълно американски дуел.

Друга сложена - германката Юлия Гьоргес (№30), не остави шансове на сънародничката си от Германия Аника Бек и я отвя с 6:0, 6:1 за 59 минути.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР