Сръбската полиция съобщи днес, че един от предполагаемите съучастници в

...
Сръбската полиция съобщи днес, че един от предполагаемите съучастници в
Коментари Харесай

Почина единият арестуван за убийството на двегодишното дете в Сърбия

Сръбската полиция заяви през днешния ден, че един от хипотетичните съучастници в убийството на двегодишното момиченце, което беше оповестено за национално търсене, е умрял в ареста в събота през нощта.

Далибор Драгиевич (40), брат на Деян Драгиевич (50), упрекнат в убийството на Данка Илич, умря нощес в полицейското ръководство в Бор, а Висшата прокуратура в Зайчар подреди аутопсия, оповестяват управляващите.

Според тяхното пояснение на Далибор Драгиевич му е станало неприятно в ранните часове и макар навременната реакция на служителите на реда и лекарите от Здравния център в Бор, които са се пробвали да го реанимират, той е умря в 3.10 часа. Часът на гибелта е установен от правосъден доктор.

Аутопсията е поверена на Института за правосъдна медицина в Белград и е обещано разпореждане да се събере цялата нужна информация по отношение на гибелта на Далибор Драгиевич.

Заподозреният Далибор Драгиевич беше арестуван за 48 часа заради съществуването на съмнения, че е подкрепил Деян Драгиевич.

Двегодишната Данка Илич бе оповестена за търсене на 26 март, откакто изчезна в Банско поле, покрай източния сръбски град Бор.

Полицията заяви по-рано тази седмица, че Данка е умряла, откакто е била ударена от автомобил, а след удара тялото е било изхвърлено на бунище от хората в колата.

https://boulevardbulgaria.bg/articles/zaplashena-li-e-natsionalnata-sigurnost-na-sarbiya-ili-prezidentat-zadeystva-svoy-amber-alert

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР