Сръбската футболна звезда Душан Влахович вече е в Торино. За

...
Сръбската футболна звезда Душан Влахович вече е в Торино. За
Коментари Харесай

Влахович пристигна в Торино. Очаква се трансферът му в "Юве" да бъде обявен до часове


Сръбската футболна звезда Душан Влахович към този момент е в Торино. За това потвърдиха от новия му клуб - " Ювентус ".

Нападателят, който играеше за " Фиорентина ", минава медицински прегледи, а тъкмо точно на 22-ия му рожден ден се чака да подпише контракт с " бианконерите " и договорката да бъде публично оповестена до края на деня.


Влахович беше посрещнат от десетки почитатели, а самичък реши да се облече публично и в цветовете на " Юве " - черно и бяло.

Снимка: Twitter


За прехвърлянето се знае, че ще е на стойност 75 млн. евро (5 млн. от тях под формата на бонуси). Сделката се забави, защото сърбинът даде позитивен тест за ковид и трябваше да е под карантина. Той евентуално ще носи фланелката с номер 28 в " Юве ".

Снимка: Twitter


Професионалната кариера на Влахович започва, когато той е на 15. От школата на " Партизан " минава в мъжкия отбор, за който играе 3 сезона и печели шампионската купа през 2017 година и два пъти Купата на Сърбия - 2016, 2017 година

Снимка: Twitter


През февруари 2018 година той се причисли към " Фиорентина ". Слуховете гласят, че на " виолетовите " го предлага тогавашният му съотборник в белгардския гранд - Валери Божинов.

За " Фиорентина " Влахович изигра 108 мача, в които вкара 49 гола. През 2021 година той изравни най-хубавото достижение на Кристиано Роналдо за голове в Серия " А " за една календарна година - 33.

Той обаче си навлече гнева на тифозите на " Фиорентина " защото отхвърли много солидни предложения, с цел да остане в отбора. В " Ювентус " той ще взима по 7 млн. евро на сезон.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР