Спящата красавица Вярвате в съдбата – и ако не можете да

...
Спящата красавица
Вярвате в съдбата – и ако не можете да
Коментари Харесай

ТЕСТ: Любимата приказка издава характера ви – ето какви мъже привличате

Спящата хубавица

Вярвате в ориста – и в случай че не можете да извършите нищо, ще се радвате да извършите тъкмо това (тоест не вършиме нищо). Вие сте първенец в отлагането и ненавиждате суетата. Между другото, тази позиция не е толкоз неприятна, тъй като животът е система, която сама се стреми към положение на баланс и от време на време е по-полезно просто да изчакате, в сравнение с да бързате. Именно това изкуство да поставите нещата на пауза вие владеете съвсем до съвършенство. Някъде в сърцето си сте сигурни, че до вас би трябвало да има човек, който „ знае по-добре “, някой, на който можете да разчитате, който може да получи цялостно и абсолютно право да взема решения. Понякога ви се коства, че е доста по-удобно и по-безопасно да се съберете с някой мощен, а фактът, че когато това стане и може да се окажете в сянка, в действителност не ви интересува. Когато в живота ви стартира следващият романс, вие стартирате да се интересувате откровено от това, което сега  интересува мъжа до вас, и на процедура е допустимо да се загубите. Не губете своята характерност и всичко ще се оправи!

Червената шапчица

Ако симпатизирате на този баснословен воин, то вие сте същински аватюрист. Само непрекъснатото търсене на нови завършения прави живота ви ослепителен и кондензиран. Често се надявате на „ късмет “ и не си вършиме труда да изчислите авансово следствията от дейностите си. Съдбата обаче е благосклонна към вас, тъй че очакванията ви постоянно са оправдани. Предпочитате да действате, като слушате гласа на интуицията, а друг на разсъдъка. Дори на приятелите ви да наподобява, че сте спокоен човек, най-вероятно става въпрос за добито умеене и преди малко сте се научили да се справяте с импулсивността си. Вашата спонтанност, искреност непрекъснато притегля мъже, които са нетърпеливи да се грижат за вас, да се грижат, с една дума, да се държат като грижовни бащи. Но нормално единствено инфантилността, даже и най-очарователната, към момента не е задоволителна за подписване на брак. Ако сте малко комплицирани за какво мъжете, които по този начин енергично ви канят да си легнете с тях, незабавно се изпаряват, щом стане въпрос за сватбата, пробвайте се да бъдете малко по-сериозни – най-малко от време на време …

Пепеляшка

Вие сте от хората, които са имали мъчно детство и към този момент дории като пораснало момиче сте твърдо уверена, че любовта би трябвало да се завоюва. Идеята, че може някой да ви обича просто по този начин, без вие да вършиме някакви чудеса и да се отплатите за това, ви е безусловно непозната.  Най-вероятно в действителност желаете да бъдете положителни с всички и постоянно се губите, когато някой ви подлага на критика. Тогава се чувствате самотни и ненужни, а това е най-големият ви боязън.

Има обаче и такива, които обичат да „ носят кристални обувки “ и имат вяра, че положителната самодива постоянно ще е до тях. За този вид дами да имат познати и връзки във всички аспекти е от огромно значение. Добре  да спрете да се занимавате с тикви, плъхове и други не най-приятни моменти и да си позволите да вземете магическа пръчка и да създадете чудеса със личните си ръце.

Красавицата и звярът

Вие сте от тези, които избират постоянно да съблюдават обещания и сте сигурни, че това ще бъде възнаградено съгласно заслугите. Отношенията ви с мъжете в никакъв случай не са елементарни и ясни. Дори и да сте поставили завършек на една връзка, вие сте склонни да продължите мъчението и да не спирате с телефонните диалози, следвате го в обществените мрежи, от което въпреки и излишно продължавате да се наранявате.  Ако желаете всичко това да остане в предишното, започнете смяната от себе си. Вдигнете високо глава, обичайте се повече и спрете да търсите принца на бял кон.

Грозното пате

Ако се свързвате с основния воин от тази приказка, не трябва да се сте сюрпризирани от броя на разочарованията в живота си. Вие обаче имате неповторимата спосбност елементарно и бързо да се изправят след всеки удар и не губите задачата в живота си. Колкото по-бързо разберете, че не трябва да страдате за другите и сте подвластни от непознатото мнение, толкоз по-успешни ще бъдете.

Малката нимфа

Тези, които харесват този съответен сюжет, имат една отличителна линия – това е наклонността към всеотдайност в името на любовта. Обичате да спасявате, да убеждавате, да питате, да се измъквате от неприятностите, показвайки цялата си досетливост и даже да молите – с една дума сте подготвени да простите на обичания си всичко. Някъде в сърцето си сте сигурни, че правото на благополучие би трябвало да бъде изстрадано, в противоположен случай то няма да е действително. В същото време имате способността да се придвижвате към задачата. Ако в действителност желаете нещо, сигурно ще го постигнете, друго нещо е, че животът не постоянно е склонен с вас, задачата не постоянно оправдава средствата …

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР