Спряганият за фаворит за титлата на Мондиал 2018 тим на

...
Спряганият за фаворит за титлата на Мондиал 2018 тим на
Коментари Харесай

Бразилия стигна до късен успех срещу Коста Рика


Спряганият за любимец за купата на Мондиал 2018 отбор на Бразилия бе доста покрай нов разочароващ резултат в Бразилия, само че въпреки всичко съумя да победи Коста Рика с 2:0 във втория си мач от група Е на Световното състезание.

В първия си дуел петкратните международни първенци направиха 1:1 с Швейцария, тъй че се нуждаеха от наложителна победа против Коста Рика в Санкт Петербург през днешния ден. Тимът от Централна Америка обаче се защитаваше доста ловко през всички 90 минути, до момента в който играчите на Бразилия бяха безидейни през първата част и неефективни в завършващата фаза след почивката. С най-вече пропуски се отличи звездата на Бразилия Неймар, а покрай гола бе и Габриел Жезус, само че неговият изстрел с глава срещна напречната греда.

Един от основните моменти в дуела пристигна в 79-та минута, когато реферът Бьорн Кауперс отсъди дузпа за нарушаване против Неймар, само че по-късно прегледа видеоповторенията и вярно анулира първичното си решение, откакто се видя, че звездата на ПСЖ едвам бе допрян от бранителя на Коста Рика. По всичко изгледаше, че Бразилия ще запише второ следващо тъждество, само че в 90-та минута Жезус смъкна една центрирана топка в наказателното поле и Коутиньо от близка позиция преодоля Кейлор Навас за 1:0. В оставащите минути отборът на Коста Рика се отвори и разреши на кариоките да провеждат още няколко офанзиви, една от които бе осъществена от Неймар след положително подаване на Дъглас Коста. По този метод водачът на Бразилия се реваншира за слабата си игра в първите два мача, а след последния съдийски сигнал се разплака на терена.

След тази среща Бразилия към този момент има четири точки и поведе в класирането на група Е, до момента в който Коста Рика остава без точка и е доста покрай отпадане от Мондиал 2018. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР