Спрем ли корупцията, сложим ли край на задкулисното управление –

...
Спрем ли корупцията, сложим ли край на задкулисното управление –
Коментари Харесай

Кирил Леонов: БСП ще сложим край на задкулисието в Перник - ще имаме социална община, близо до хората

„ Спрем ли корупцията, сложим ли завършек на подмолното ръководство – ще променим Перник и ще стартираме да решаваме с съответни стъпки и ясни дейности, в поддръжка на хората, проблемите на общината.Това съобщи в отговор на въпросите, сложени от хората Кирил Леонов, претендент за кмет на „ Българска социалистическа партия за България ”, (ПП „ Български гласъ ” и Политическа партия МИР) по време на дейните си срещи в другите обитаеми места на общината.
Лоша инфраструктура, проблеми с водоснабдяването, тотално абдикиране на общината от проблемите на кварталите – това показаха жителите на Перник, акцентира Кирил Леонов.
„ Незаконното бунище тровeше хората сред кварталите „ Тева ” и Мошино ” – кметът Станислав Владимиров мълча дълго време. След нашите митинги, избухнали през май и въпросите, които зададохме – сметището беше отстранено и зарито. Но въпросите останаха ”, съобщи Симона Борисова, претендент за общински консултант от листата на Местната коалиция и координатор на „ Български гласъ ” и ги напомни: 
„ Теренът с противозаконното бунище общински ли е? Коя е компанията, която дава отговор за сметосъбирането в региона на противозаконното бунище? Минава ли наоколо до сметището тръбопровод за питейна вода? Има ли учебно заведение в региона на противозаконното бунище? Отговорът на тези въпроси би трябвало да бъде даден, с цел да приказваме за транспарантно ръководство ”, уточни Симона Борисова.> „ Имаме квалифициран екип за ръководството на Община Перник. Готови сме с работещи решения, с които да стартираме още в първите 100 дни. Перник ще се ръководи транспарантно и с грижа за хората. Знаем по какъв начин да бъдат привлечени вложители, да изградим най-сетне обещаваната от Станислав Владимиров Индустриална зона. Знаем по какъв начин да бъдат разкрити работни места, да се модернизира ТЕЦ-а, вместо да се затваря, да запазим експертите в болничното заведение ”, безапелационен бе при диалозите си с хората Кирил Леонов. Кандидатът за кмет на Перник, повдигнат от локалната коалиция „ Българска социалистическа партия за България ”, (ПП „ Български гласъ ” и Политическа партия МИР) заключи: „ Вие сте нашата мощ. Вярваме в поддръжката ви за номер 71 в бюлетината – с цел да променим Перник ”.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР