Способни сте на повече, отколкото си мислите. Никога не забравяйте

...
Способни сте на повече, отколкото си мислите. Никога не забравяйте
Коментари Харесай

Дори в най-трудния момент можете да намерите причина да се усмихнете

Способни сте на повече, в сравнение с си мислите. Никога не забравяйте това!

Самият факт, че в живота ви се случва нещо неприятно, не значи, че би трябвало да се откажете и да покажете уязвимост. Дори в най-трудния миг можете да намерите причина да се усмихнете.

Казвам го персонален опит. Защото и аз бях там, в страшната мрачевина, напълно сама. Около мен бяха околните ми хора, само че аз се усещах сама и празна…

Падах, удрях се, от време на време доста болеше, плаках като малко дете, само че се изтупах и станах.

И ето ме тук пред вас. Не ме виждате, само че подсигурявам ви, че в този момент се усмихвам. Отначало го върших на мощ, само че след това се усмихвах от сърце. Защото осъзнах доста неща, които ще осъзнаете и вие!

Запомнете, че сте по-силни, в сравнение с си мислите, тъй като:

Знаете по кое време би трябвало да забавите темпото и да се отпуснете

Не прекалявайте и когато би трябвало да се отпуснете, починете си. Няма нищо неприятно да си вършиме отмора от време на време. Животът е прекомерно къс, с цел да се разкъсвате 24 часа дневно, без да забелязвате други аспекти, които са пред вас.

Вярвате в себе си

В живота си е трябвало да преживеете доста, само че в последна сметка успяхте, нали! Вярвате в себе си повече от всеки различен. Това демонстрира, че имате вътрешна мощ, без значение дали го признавате или не. Да, вие сте мощ!



Не се страхувате от смяна

Винаги сте подготвени за промени, а тази болежка идва, с цел да ви промени. Вече не се страхувате от тях, приемате измененията с отворени прегръдки. Няма нищо ужасно, всичко се случва за положително – повярвайте в това!

Грижите се за околните си

Вие сте от тези хора, които обичат намерено, нали? Също като мен! Показвате на околните си, че са значими за вас. Вие сте грижовни и прочувствено дружелюбни, само че в здравословни граници, а това е прелестно. Ето още една причина да се усмихнете – вие сте обич, вие сте светлина – грейте!

Не се страхувате да бъдете уязвими

Всички сме хора на този свят и всички от време на време се уморяваме да бъдем мощни. Вие показвате своята уязвимост и си мислите, че това е срамно? Не, в противен случай! Това е мощ!

Не се страхувате да бъдете почтени и отворени с тези към вас. Разбирате какъв брой е значимо това. Това е прелестно!

Сега осъзнахте ли какъв страховит човек сте?

Хайде в този момент, дайте ми една усмивка, тъй като тя ще ви направи още по-красиви!
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР