Спортно-техническото ръководство на ЦСКА е обсъждало доста интересно име за

...
Спортно-техническото ръководство на ЦСКА е обсъждало доста интересно име за
Коментари Харесай

Иван Бандаловски се завръща в ЦСКА?

Спортно-техническото управление на ЦСКА е обсъждало много забавно име за незабавен трансфер с контракт до края на сезона.

Става дума за Иван Бандаловски, твърди " Мач Телеграф ". Той сега е свободен сътрудник.

Бандата, въпреки и младеж на Левски, е огромен почитател на " алените ". Той е непосредствен с тартора на агитката на Иван Велчев-Кюстендилеца.

35-годишният Бандаловски няма клуб, откакто през зимата напусна Царско село. Ясно е, че той няма по какъв начин да бъде главен вид за отбраната на ЦСКА, само че има няколко безспорни плюса в негова изгода. Първият е, че Стойчо Младенов към този момент е работил с него. Вторият е, че почитателите харесват Бандата и биха му дали късмет да носи още веднъж аления екип - нещо, което прави от 2010 до 2013 година. И третият е, че той може да играе като централен бранител и десен бек, което го прави доста скъп изключително в този миг.
 Томас Лам тренира на цялостни обороти с ЦСКА, Ахмедов стартира извършения
Томас Лам тренира на цялостни обороти с ЦСКА, Ахмедов стартира извършения

Тибо Вион и Браян Морено също се включиха в последната подготовка

ЦСКА има потребност от незабавно укрепване в отбрана, а до края на трансферния прозорец остават едвам 5 дни. В паузата на шампионата тимът се раздели с двама бранители - Карол Метс отиде в Цюрих, а Пламен Гълъбов - в Макаби Нетаня.

В момента шансът Бандаловски да облече още веднъж аления екип не е доста огромен, само че името му е обсъждано. Това значи, че в идващите дни може да има вести по тази тема
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР