Спортният туризъм има много голям потенциал да се развие, особено

...
Спортният туризъм има много голям потенциал да се развие, особено
Коментари Харесай

Андрей Николов за спортния и исторически туризъм като мисия възможна

„ Спортният туризъм има доста огромен капацитет да се развие, изключително с подобаващи договаряния и реклама, само че към момента стои като неусвоена опция. Друга тематика, която отлежава без доста интензивност във времето е представянето на историческия и културен туризъм, по който те първа може доста да се направи. Комплексно - тематиката с гостоприемството, налагането на множеството туристически артикули, които предлага Бургаска област е измежду целите, по които бих желал да работя “.

Това показа пред Дарик, Андрей Николов. Той е младеж, който живее и работи в родния си град Созопол, където е благополучен брачен партньор и татко на две деца. Обича риболова, футбола, който тренира интензивно, както и бокса, с който се занимава от дребен. Развива частен бизнес в региона на търговията. Общински консултант в Местния парламент и водач на младежката конструкция на Българска социалистическа партия в града, а в този момент и шести в листата на Българска социалистическа партия с претенденти за народни представители за Бургаски район. В Общинския съвет на Созопол мъчно Андрей Николов може да остане неусетен, той като е измежду най-активните участници и самоуверено влиза в борби. Не се тормози да приказва намерено, когато става дума за нередности или за тъпчене на разпоредбите.

„ Вярвам, че политиката не е игра, а отговорност към хората. Тези, които към този момент знаят, че се кандидатирам ме поддържат. Като човек, който желае да направи нещо положително за своята община и района си коства да дам най-хубавото от себе си и съм наясно, че това ще коства интензивен труд и посвещение. Дори младежите към този момент се стараят да се абстрахират от политиката, тъй като са разочаровани. Но тя визира живота на всички ни и в случай че не харесваме нещо е по-добре да го забележим и да се опитаме да го изправим, вместо да стоим недоволни в профил “, разяснява Андрей Николов.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР