Спортният директор на Нефтохимик – Недялко Москов – гостува в

...
Спортният директор на Нефтохимик – Недялко Москов – гостува в
Коментари Харесай

Недялко Москов не вижда изход за Нефтохимик

Спортният шеф на Нефтохимик – Недялко Москов – гостува в предаването " Кота Спорт " От своя страна пък самото предаване гостува в кабинета на „ зеления “ началник в СЦ „ Изгрев “. Той разкри пред нас доста неща, които до момента бяха защитавани в загадка.

" Няма какво да се лъжем, ситуацията в Нефтохимик не е положително. Има интернационална рецесия, която повлия и на нашия клуб. Към днешна дата футболистите са в неплатен отпуск до 1 май. След това влизат в режим. Но в края на май на всички футболисти и чиновници в клуба им свършват договорите. Това е проблем. С нито един футболист или треньор няма диалози, няма бъдеще. Клубът е подложен на карта. Между футболисти и треньори се майтапим, че при нас пандемията пристигна много по-рано. Имаме проблеми в клуба много от дълго време. Този ковид е едно опрощение за нашите ръководители, включително и аз. Проблемите са съществени. Имаме да получаваме пари и награди. Всички влязохме в състояние на клуба и подписахме съглашения по кое време би трябвало да си получим парите. Към днешна дата не сме получили това, което сме се споразумели. Но ние ще изчакаме. Знаем, че управлението прави всичко допустимо. Моментът е сложен. Моите визии, когато пристигнах в този клуб, бяха напълно други. Моментът е подобен, че съгласно мен няма излаз.

" Само фактът, че с никого не е преговаряно за нови контракти, значи че бъдещето на клуба е сложено карта. Ще е доста несериозно занапред да се стартира да се прави нов тим. Имахме доста добър тим, който можеше да се надгради с трима-четирима нови и да се борим за задачата, за която бях пристигнал. В клуба бях поканен да вкарам тима в Б група и след това в Първа лига. Но нещата се разминаха много от моите упования и визии като организация в клуба. Вече двама от нашите футболисти подписаха предварителни контракти с други клубове. Очаква се до седмица още двама да го създадат. Ние се разделяме с съществени футболисти. Можеше да нападаме Първа лига, където е мястото на Нефтохимик. Не желая да живуркаме във Втора лига. Аз съм пристигнал тук да вършим тим за Първа лига. Ако този тим няма цел, аз съм до 31 май – няма да остана в тима, тъй като моите упоритости са доста по-високи “, показа Недялко Москов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР