Спортният директор на Нефтохимик Бургас Недялко Москов коментира в предаването

...
Спортният директор на Нефтохимик Бургас Недялко Москов коментира в предаването
Коментари Харесай

Недялко Москов: Във Втора лига трябва да играят българи

Спортният шеф на Нефтохимик Бургас Недялко Москов разяснява в предаването "Обзор на Втора лига " в ефира на DIEMA SPORT, че отборът скоро ще се завърне на стадион "Лазур " в Бургас, както и настоящи тематики за футбола във второто равнище на българския футбол.

"Здрав мач, двата отбора желаеха да завоюват, след мача в Кариана трябваше да спечелим тези 3 точки, добре играха момчетата, раздадоха се, стана добър мач, справедливо победихме. Воля, предпочитание за успеха, бяхме стимулирани, като домакини печелим, получи се това, което тренирахме тази седмица ", разяснява спортният шеф на Нефтохимик Недялко Москов след триумфа на отбора над Пирин с 1:0 в дуел от 12-ия кръг на Втора лига.

"Малко съм печален, не може в един тим от Б група, който е на 10-о място, да има толкоз доста чужденци, това е Пирин, школата, която изкарва куп гении, това е позор за футбола. Осем чужденци, в тим, който не се бори за нищо във Втора лига, казусът не е единствено в Пирин, не може в Б група да има толкоз доста чужденци, тя е за млади български футболисти, които да се развиват и да порастват нагоре ", добави той.

"Всичко е спряло, имаме ли добър народен тим? Имаме ли добра Първа лига?, Имаме ли добра Втора лига? Осем чужденци във Втора лига, виждате в Първа лига какъв брой играят, казусът е световен, това ще се реши с подхванатите стъпки от БФС, във Втора лига максимума е да има един чужденец, за Първа лига не разясня, там има тимове, които се борят за Шампионска лига, за Европа ", добави Москов.

"Трябва да играят млади момчета във Втора лига, да бъдат видяни от отбори във Втора лига. Следващата година, в случай че имаме упоритости за efbet Лига ще забележим по какъв начин ще са нещата, само че другояче би трябвало да играят млади момчета. Възможно е скоро да се върнем на стадион Лазур, 99 % е несъмнено, само че би трябвало да има някакви козметични поправки, до 1-2 седмици ще стане ясно ", разяснява още спортният шеф на Нефтохимик.

"Има 5-6 тима с огромен бюджет, създали сме селекция за 6-10 място, върнеме ли се на Лазур, ще подобрим нещата, само че задачата е 6-10 място, в случай че нападаме Първа лига аз ще остана в тима, в случай че нямаме упоритости ще си потегли ", приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР