Спортният директор на Интер Джузепе Марота отново коментира ситуацията с

...
Спортният директор на Интер Джузепе Марота отново коментира ситуацията с
Коментари Харесай

Марота за Шкриняр: Не можем да направим невъзможното

Спортният шеф на Интер Джузепе Марота още веднъж разяснява обстановката с изтичащия контракт на бранителя Милан Шкриняр. Договорът на словака е до лятото и за момента не може да се разбере с " нерадзурите " за подновяването му. Марота изясни, че клубът може да направи доста по въпроса, само че не може да направи невъзможното.

" Около Шкриняр има типичната динамичност в света на футбола. Клубовете пробват да се възползват от обстановката. Ние преговаряме с неговите представители, тъй като имаме вяра, че Милан заслужава да е част от нашия състав в този момент и в бъдеще. Представихме нашата оферта и да се надяваме скоро да има развиване. В живота постоянно съм оптимист, само че в този случай съм и реалист. Знаем, че можем да създадем доста, само че не можем да създадем невъзможното ", съобщи Марота.

Той разяснява и какви са проектите на клуба за зимната селекция.

" Януарския трансферен прозорец е за попълване на дупки, само че не постоянно играчите на пазара дават отговор на класата на нашия състав. Имаме добър състав, само че ще забележим какви варианти ще имаме за укрепване ", показа още шефът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР