Спортният директор на Берое Валентин Грудев коментира трансферните новини около

...
Спортният директор на Берое Валентин Грудев коментира трансферните новини около
Коментари Харесай

Валентин Грудев: Целта е Лига Европа, но ще бъде трудно

Спортният шеф на Берое Валентин Грудев разяснява трансферните вести към клуба и дали се търсят нови футболисти, а това се случи на първата подготовка на отбора от Стара Загора.
" Търсим и водим договаряния за централен нападател и нападателен халф, както и вратар, само че не непременно. Вратарите, които в България водихме договаряния с някои от тях, двама души, само че те се тормозят от конкуренцията на Перниш и отхвърлиха да дойдат в Берое, тъй като тук ще се усещат като втори вратари. Имаме младеж с съвършени данни и в случай че не намерим човек, може да останем с наши юноши, втори и трети вратар. Разглеждаме имената на чужденци ", разяснява Грудев.
" На този стадий състезателите не бързат, изчакват по-добри предложения, а ние желаеме да притеглим футболисти с нужната класа. В момента имаме подписани контракти с трима юноши на Берое, Надим е остарелият, Иван Гошев, Стоян Иванов и Валентин Иванов. Ситуацията с Иван Гошев, ще изчакаме до последно, в случай че не намерим добра алтернатива за вратарския пост, и той ще остане. Георги Маджаров също ще стартира подготовка, Никола Маринов ", добави той.
" Има интерес към двама футболисти на Берое, в случай че дойдат действителни предложения, няма нищо неприятно в това, при добра оферта да се разделим с някои от играчите, нищо съответно не мога да кажа. Това е един пазар, не е прелестно за треньорите, само че нищо съответно няма до този миг ", добави спортният шеф на Берое.

" Относно програмата, Ботев Враца отхвърлиха контролата, която беше планувана, обикновено, ще търсим противник за 5-6 юли, преди започването на шампионата. Успяхме да запазим ядрото на състава, имаме единодушието на единия футболист, беседваме и с други набелязани. Водим всеки ден някакви диалози за търсените футболисти ".

" Задачата от управлението е Лига Европа, ще е мъчно поради упоритостите на Лудогорец, Левски и ЦСКА, само че ние имаме футболисти, предпочитание и мотивация да се преборим. Имахме мини рецесии през предишния сезон, само че завършихме сезона по най-хубавия метод. Видя се, че можем да играем против водачите без помощ, не като грандовете, които получават помощ ", сподели още Валентин Грудев.

" Ние бяхме готови с хората, които пристигнаха и с Еуженио и Охене, не бяхме готови с това, че те не бяха задоволително добре физически готови. Ако дойдат предложения за наши играчи, имаме благоприятни условия да реагираме. Интегрираме повече юноши, желае се от треньорското управление несъмнено класиране. Искаме да има симбиоза юноши и опитни футболисти. Юли Ненов ще вдигне конкуренцията, Петко Цанков също, нападателно, младо момче, ще получи късмет ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР