Спортният деятел Кирил Минков, който възроди футбола в Никюп е

...
Спортният деятел Кирил Минков, който възроди футбола в Никюп е
Коментари Харесай

Кирил Минков ще управлява Никюп заедно с неговите жители

Спортният активист Кирил Минков, който възроди футбола в Никюп е на път да завоюва и кметските избори в селото. Издигнатият от " Българска социалистическа партия за България " сегашен президент на локалния " Олимпиакос - Никюп 2018 " получи мощна поддръжка от жителите на обитаемото място.
Десетки негови поддръжници пристигнаха на срещата с Минков. За да му пожелае триумф дойде и зам.-председателят на Народно събрание и на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин. Той акцентира, че в общини, които се ръководят от десни партии, дребните обитаеми места постоянно са ощетени. По думите му качеството на живот във всички обитаеми места би трябвало да е сходно.
" Нямах никакво съмнение през днешния ден да дойда в Никюп. Трябва да ви кажа, че в общини, в които ръководи Българска социалистическа партия, постоянно преди всичко се слагат хората ", показа Вигенин. По думите му към този момент е отправено запитване към Министерство на регионалното развитие по кое време ще бъде ремонтиран пътя до Никополис пъкъл Иструм. Това е и един от целите на Кирил Минков, откакто бъде определен за кмет. Той даде обещание да пребори казуса с безводието, както и да обезпечи видео наблюдаване за по-голяма сигурност.
Зад Минков застана и претендентът за кмет на община Велико Търново Ирена Стасинопулу. Тя прикани всички да гласоподават на 29-ти октомври с номер 1. А лидерът на листата с общински съветници в старопрестолния град Михаил Михалев беше безапелационен, че Минков ще стартира работа за решение на проблемите още на идващия ден след изборите.
Предизборната среща в центъра на Никюп се трансформира в същински празник за жителите и гостите на селото. Сред присъстващите бяха още претендентите за общински съветници Желка Денева, Марио Иванов, Красин Каракоцев, Стефан Стоянов, Никол Григорова, Стефани Велева, Тихомир Тодоров и Йордан Свраков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР