Спортните канали на А1 ще излъчат всички двубои от квалификационния

...
Спортните канали на А1 ще излъчат всички двубои от квалификационния
Коментари Харесай

MAX Sport ще излъчи всички двубои за Шампионската лига по баскетбол

Спортните канали на А1 ще излъчат всички дуели от квалификационния шампионат за Шампионската лига по баскетбол в София Отборът на Левски стартира акцията си за влизане в групите на FIBA Шампионска лига от „ Арена Армеец “
Левски стартира своя поход в европейските клубни шампионати на 14 септември с дуел против украинския БК Прометей. Феновете на спорта могат да гледат квалификацията за Шампионската лига по баскетбол в директното предаване на oт 17:00 ч. Спортните канали на А1 ще излъчат всички дуели от квалификационния шампионат, който ще се организира в столичната „ Арена Армеец “, в това число и финала на 18 септември.

Предимство за сините ще бъде, че квалификационния шампионат за FIBA Шампионската лига ще се в София, а неслучайно споделят, че вкъщи и стените оказват помощ. Ако се оправи с украинците, Левски ще се изправи в дуел против Опава. Чешкият отбор започва непосредствено от полуфиналната фаза на шампионата, а мачът е плануван за 16 септември от 18:30 ч., като още веднъж ще се излъчи директно по.

В другия поток един против различен се изправят съветският Парма (Перм) и израелския Апоел (Ейлат). Мачът е от 20:00 часа на 14 септември и ще се излъчи онлайн по. Парма се показа нерешително в контролите, загубвайки последната си инспекция против различен съветски тим Уникс. Израелците пък идват заредени след мощен сезон в домашното състезание. Френският Льо Ман чака спечелилия на 16 септември в директен конфликт за място на финала.

Финалният дуел ще се организира на 18 септември от 18:30 ч., още веднъж в „ Арена Армеец “, а спечелилият се класира непосредствено за груповата фаза на FIBA Шампионска лига. Срещата ще се излъчва директно по.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР