Спортни клубове и състезатели по тенис на маса от цялата

...
Спортни клубове и състезатели по тенис на маса от цялата
Коментари Харесай

Зов за помощ! Емил има нужда от подкрепа, за да пребори коварна болест

Спортни клубове и състезатели по тенис на маса от цялата страна се сплотяват в организирането на благотворителни надпревари в идващите няколко месеца. Целта е набиране на средства за лекуване на 36-годишния Емил Йорданов от Полски Тръмбеш.

``
реклама

Наскоро му е намерено тежкото заболяване Латерална амиотрофична склероза, за което лечението е извънредно скъпа.

Повече от 30 надпревари по тенис на маса ще се проведат в идващите седмици, а за набирането на средства се провеждат и редица други събития. Състезания и начинания в помощ на Емо започват в София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора. Към акцията се включиха още клубове във Видин, Монтана, Враца, Сливен, Русе, Горна Оряховица, Велико Търново и доста други.

Българските национали по тенис на маса, отпред с eвропейската ни шампионка Мария Йовкова също се включват в благотворителните начинания. Те приготвят специфичен клип в негова поддръжка, както и афишират търгове с скъпи предмети, средствата от които ще отидат за лекуването на Емил.

Емил Йорданов е татко на момче на 5 години и момиче на годинка. Познат е на всички в спорта като извънреден спортсмен.

Всеки може да помогне на Емил да се пребори с заболяването, като се включи в набирането на средства за неговото лекуване.

Това може да стане посредством банкова сметка на името на Emil Georgiev Yordanov, bic: RZBBBGSF, BG02RZBB91554064805600, РайфайзенБанк и посредством PayPal - [email protected].

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР