Спортната комисия на Калифорния възстанови с пълно единодушие 6-0 гласа

...
Спортната комисия на Калифорния възстанови с пълно единодушие 6-0 гласа
Коментари Харесай

Върнаха лиценза на Кобрата

Спортната комисия на Калифорния възвърне с цялостно единогласие 6-0 гласа краткотрайно спрените спортни права на звездата ни в профибокса Кубрат Пулев. Така българинът има право да се завърне на кръга в Съединени американски щати във всеки миг, в който реши

По-малко от 20 минути бяха нужни на заседателите да вземат решението. Лицензът на Кобрата беше лишен точно от калифорнийската комисия след тъжба от репортерката Дженифър Равало, която Кобрата целуна по устните след трагичната си победа с нокаут над Богдан Дину с нокаут в седмия рунд в Коста Меса на 23 март, осведоми bTV.

Кубрат влезе в залата, придружаван от юрист Джон Уърт и от мениджъра Ивайло Гоцев. И Гоцев, и Уърт са съдружници в промоутърската организация Epic Sports, която дружно с компанията на именития импресарио на Майк Тайсън Боб Аръm - Top Rank, пазят ползите и съставляват Пулев оттатък океана.

Пулев приказва на британски език пред комисията, откакто бе помолен от заседателите да го направи. Кобрата отговори и на къси въпроси.

" Допуснах неточност, за която скърбя. Многократно се извиних на Дженифър Равало. Правя го още веднъж. Осъзнах, че съм позволил неточност незабавно след целувката ", показа Кобрата, който мина през курсове против полово принуждение по рекомендация на комисията на щата Калифорния.

След Пулев пред микрофоните застанаха самата Дженифър Равало и фамозния юрист по каузи против полово принуждение оттатък океана Глория Олред. И двете изчетоха мненията си от лист.

Равало изясни за следващ път, че се намира в тежко прочувствено положение след целувката и че като дете на самотна майка - филипинка, намира постъпката на Пулев за безусловно неприемлива и прекрачваща всички граници на връзките сред мъж и жена. Комисията не ѝ зададе никакви въпроси. Според решението при наново нарушение Кобрата ще остане вечно без лиценз.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР