Спортна асоциация - МВР стартира кампания за набиране на средства

...
Спортна асоциация - МВР стартира кампания за набиране на средства
Коментари Харесай

Спортна асоциация - МВР стартира дарителска кампания

" Спортна асоциация - Министерство на вътрешните работи " започва акция за набиране на средства в помощ на Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи.

" По самодейност на " Спортна асоциация - Министерство на вътрешните работи " и чиновниците на Центъра за бойна подготовка и спорт на Министерство на вътрешните работи стартираме акция за набиране на средства в помощ на сътрудниците от Медицински институт на Министерство на вътрешните работи. Кампанията ще се организира в интервала 09 - 14 април 2020 година и със събраните средства ще бъдат закупени защитни дрехи и маски за целият медицински личен състав от Института на Министерство на вътрешните работи, които всекидневно рискуват своето здраве, борейки се с ковид, в името на всички нас.

Призоваваме всички, които имат опция, да поддържат акцията като дарят средства по следната банкова сметка:

Юробанк България АД

IBAN: BG05BPBI79401000082801

BIC: BPBIBGBF

След привършване на акцията, събраните средства и броя на закупените маски и дрехи, ще бъдат оповестени в страницата на " Спортна асоциация - Министерство на вътрешните работи ", написаха от спортната асоциация на Министерство на вътрешните работи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР