Спортистите по лека атлетика в Съединените щати ще могат да

...
Спортистите по лека атлетика в Съединените щати ще могат да
Коментари Харесай

Американски служители защитават „сексисткия“ комплект за олимпийските игри в Париж през 2024 г., казват, че спортистите имат опции

Спортистите по лека атлетика в Съединените щати ще могат да избират от голям брой варианти за екипировка за Олимпиадата, споделиха публични лица в неделя след рецензии за един нищожен дизайн за игрите в Париж, който беше избран като „ сексистки “.

Няколко дами спортисти се прицелиха в униформа с трико, разкрита от Nike като част от събитие предходната седмица за показване на олимпийски екипи.

Трикото има високо изрязана линия на чорапогащи, което провокира вълна от рецензии от американски спортисти минало и настояще.

Бившият народен първенец на Съединени американски щати на 5000 м Лорън Флешман осъди дизайна в обява в Instagram, като сподели, че е несъответствуващ за надпревари.

„ Професионалните спортисти би трябвало да могат да се състезават, без да отделят мозъчно пространство за непрекъсната зоркост на пубиса или умствената гимнастика да имаш всяка уязвима част от тялото си на показ, " написа Флешман.

" Ако това облекло беше в действителност потребно за физическото показване, мъжете щяха да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР