Спортистът Станислав Недков-Стъки пусна гневен пост във фейсбук, чрез който

...
Спортистът Станислав Недков-Стъки пусна гневен пост във фейсбук, чрез който
Коментари Харесай

Стъки: “Почтения” Радев да не използва в кампанията си ресурсите и цялата мощ на държавата

Спортистът Станислав Недков-Стъки пусна ядосан пост във фейсбук, посредством който основателно задава въпроса би трябвало ли претендентът за президент Румен Радев, повдигнат от Инициативен комитет, да употребява служебна защита и служебни коли при обиколките си в страната от предизборната акция. Агитацията, осъществявана с пари на данъкоплатците, е освен спор на ползи, само че и морално укорима.

Ето и целият пост на Станислав Недков. Публикуваме го без редакторска интервенция:

Призовавам “почтения” Румен Радев да спре да употребява в предизборната си акция държавни запаси и цялата мощност на страната, която е в ръцете му.

Румен Радев е повдигнат от предприемчив комитет и той към този момент е в кандидатпрезидентска конкуренция. Почтено ли е, когато всички останали претенденти заплащат с персонални средства предизборните си обиколки и участия в медии, Радев да се придвижва с конвой от служебни коли и защита – заплащани от нас, данъкоплатците? Аз не искам с моите пари Румен Радев да си прави акция.

Почтено ли е претендентът за президент Радев, да употребява служебното си състояние, с цел да влиза във заводи и фабрики на предизборни среща със чиновниците?

Почтено ли е Радев да взе участие, като държавен глава в публични, спортни и културни мероприятия, които биват необятно отразявани в медиите, до момента в който останалите претенденти би трябвало да се борят за медийно внимание?

След като претендира за честност и в случай че му е останала най-малко малко офицерска чест, дано Румен Радев застане на еднакъв старт с всички останали претенденти за президент. Да излезе в годишен неплатен отпуск и самичък да заплаща горивото на персоналния си автомобил, защита – щом му е нужна такава, наем на зали за срещи със симпатизанти, медийни пакети и така нататък

В последните 5 години България имаше президент, който никой отвън страната не признаваше и не канеше на публични срещи. Петгодишно безвремие в президентската институция.

Румен Радев имаше една единствена задача, като президент – да бъде обединител на нацията и той се провали с гръм и тропот даже и в това.

В края на неговия мандат, българския народ в никакъв случай не е бил толкоз разлъчен и нерешителен в бъдещето си.

Радев се провали и в ръководството посредством неговия длъжностен кабинет. Инфлацията пораства, цените на тока, горивата и питателните артикули всеки ден летят нагоре. За неналичието на управленчески и лидерски качества на Радев горвори и безпомощността на назначения от него кабинет при решаването на казуса със заседналия край “Яйлата” транспортен съд, който с рисковия си товар към този момент 11 дни трови българското море.

Човек, като Румен Радев само може да набива крайник в непознати посолства и да бъде прислужник на задкулисието и олигархията.

Сребролюбието, високото его и омразата, които са го обзели в никакъв случай няма да му разрешават да бъде прислужник на народа си.

А ръководещите би трябвало да бъде тъкмо такива – прислужници на народа си ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР