Спортист Своге постигна първа победа в контролите тази зима. Момчетата

...
Спортист Своге постигна първа победа в контролите тази зима. Момчетата
Коментари Харесай

Спортист Своге победи Пирин Благоевград в контрола

Спортист Своге реализира първа победа в контролите тази зима. Момчетата на Петър Колев се постановиха с 2:1 при гостуването на Пирин в Благоевград. Георги Николов и новото попълнение Симеон Чатов означиха головете за триумфа.

През първата част мачът бе равносилен.

В 8-ата минута Тютюков проби отдясно и пусна паралелно на голлинията, само че никой не съумя да доближи подаването. В 14-ата минута Смоленски стреля от далечна отдалеченост, само че топката попадна право в ръцете на вратаря на гостите Василев. Две минути по-късно Спортист насочи първия си удар в очертанията на вратата – Николов шутира, само че Ковальов не бе усложнен.

Резултатът бе открит в 19-ата минута, когато Вачесляв Велев навлезе към вътрешността на терена и от 20-ина метра с техничен удар с десния крайник прати топката в долния ляв ъгъл.

В 38-ата минута Шоколаров стреля от директен свободен удар, само че топката излезе в навън. В последната минута на полувремето Шоколаров изведе Смоленски зад тила на отбраната, само че той не съумя да преодолее вратаря.

Спортист обърна мача през втората част. В 65-ата минута Георги Николов отклони топката след центриране отляво и направи беззащитен вратаря на домакините. 15 минути преди края Владимир Семерджиев даде прекрасен извеждащ пас на Симеон Чатов, който се озова самичък против вратаря Кирев и съумя да го преодолее за 1:2.

Следващата инспекция на Спортист е против Септември София на 20 януари.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР