Спорт и физическа активност – сещаме ли се за тях

...
Спорт и физическа активност – сещаме ли се за тях
Коментари Харесай

Pulse Fitness & Spa с рекорден брой продажби по случай рождения си ден

Спорт и физическа интензивност – сещаме ли се за тях в последно време? Отговорът е ДА!

Въпреки обстановката, през която преминахме всички, огромна част от хората още веднъж спортуват интензивно. Грижата за здравето е въпрос, който постоянно ще ни касае и точно това е повода да се завърнем във фитнес залата. Фитнес клубовете Pulse Fitness & Spa не престават да се грижат за клубните си членове и да ги изненадват! Най-голямата начин на живот верига у нас отпразнува своя 8-ми рожден ден , съчетавайки го с неповторима промоционална акция.

Само за няколко дни Pulse продаде рекорден брой фитнес карти, което единствено по себе си потвърждава предпочитание за спорт и физическа интензивност измежду популацията. Предвид застоялия метод на живот, хората с всеки минал ден търсят спортни зали, в които да могат да се насладят както на качествена подготовка, по този начин и на просторни спа центрове, открити и закрити зали за групови занимания, външни и вътрешни басейни. Веригата не изневери на желанията и на най-взискателните си клиенти.





Със своите 11 настоящи обекта, 8 от които на територията на София, с обща повърхност на фитнес зоните над 35 000 квадратни метра, фитнеси Pulse са най-просторните и осигуряващи оптималната отдалеченост сред трениращите. От 2019 година досега отвориха порти 3 нови клуба на територията на град София, което подсигурява на всеки гражданин на столицата бърз и елементарен достъп до фитнес от веригата, без значение в коя зона живее или работи. През осемте си години на пазара в България досега, клубовете са отличавани с голям брой призове и награди за най-хубав „ фитнес “, „ спа център “и „ начин на живот верига “ на годината.

Верни на слогъна си „ Добави самочувствие “ Pulse Fitness & Spa провокират и теб!



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР