Споровете между съседите са често срещани - но какво правите,

...
Споровете между съседите са често срещани - но какво правите,
Коментари Харесай

Мама получава дребно писмо от съседа си, оплакващ се от гласа на дъщеря си

Споровете сред съседите са постоянно срещани - само че какво вършиме, когато човек се тормози от звука на гласа на детето ви?

Това е алтернативата, пред която е изправена една жена, която е помолила интернет за помощ по отношение на приемането на текстово известие по отношение на недоволство от звук. Майката от Сидни Алисън живее в дома си в Австралия със фамилията си през последните пет години – и през цялото това време, споделя тя, е била „ унизена “ от своя комшия.

„ Имахме стига към този момент с нея “, сподели Алисън в обява до локална група във Фейсбук посредством kidspot, споделяйки екранна фотография на последното недоволство от текстово известие, което е получила.

Текстът от съседа гласи: „ Здравейте, желая единствено да кажа, че щерка ви ме разсъни нощес. Видях през прозореца си татко ви да се качва в автомобила доста късно нощес. Гласът й е висок и мощен. слушайте я доста. Ще бъда признателен, в случай че след 21:00 ч. тя може да мълчи, до момента в който аз си лягам в близост тогава. "

Признавам, че беше „ изгубила хладно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР