Според цифрите в нумерологията 2021-ва е година на много трансформации.

...
Според цифрите в нумерологията 2021-ва е година на много трансформации.
Коментари Харесай

Нумеролог с тежка политическа прогноза

" Според цифрите в нумерологията 2021-ва е година на доста трансформации. Годината е под въздействието на Меркурий, който ръководи и обществените действия в обществото. Под действието на цифра 5, която в астрологията дава отговор на Меркурий, човек е систематичен, пореден в постъпките си, желае да се усъвършенства, да напредва. В много астрологични позиции Меркурий може да има отношение към властта. В положителния, положителен смисъл петицата  „ протяга ръка “ към нуждаещите се, не е безразлична към страданието. "

Това споделя пред Марица нумерологът Нели Колева.

"

11.07.2021 година дава редуцирано нумерологично число 41=5. Тази осцилация носи компликации при търсене на единодушие от другите политически обединения. Тя има Сатурново въздействие, обвързвана е с ред, закон, дисциплинираност, слага нови правила пред хората. Може да има доста пречки, пререкания, влизане в разногласия, спорове, до момента в който се стигне до споразумение. За обединяването е неотложно да се вършат взаимни отстъпки от участващите.

Тенденцията е за очевидно неспокойна 2021 година в политически аспект.

Обединяване като наклонност при сформиране на кабинет - неспокойни са летните месеци за много водачи както от партия ГЕРБ, по този начин и на други водачи; това се отнася и за първата декада на 08 месец.

Предстоят неразбирателства както при сформиране на кабинет, по този начин и в Народното събрание. 

Независимо от пъстрота 46-и парламент, който следва да бъде определен, налага се да има разговор сред всички участващи партии. Но участниците в 46-ото Народно заседание мъчно ще намират „ общ език “.

Борисов и ГЕРБ имат засилено въздействие едвам през месец 07, на прага на изборната дата. Резултатите са със затихваща стойност.

Тази година предвещава дълбока смяна, която ще има последствия през идващите 9 години. Това е космически цикъл и касае интервала до 2029 година ", сподели още Нели Колева..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР