Според The ​​Wall Street Journal, услугата за видеохостинг YouTube тества

...
Според The ​​Wall Street Journal, услугата за видеохостинг YouTube тества
Коментари Харесай

Медиите: YouTube вгражда онлайн-игри

Според The ​​Wall Street Journal, услугата за видеохостинг YouTube тества вградена система за онлайн-игри. Твърди се, че планът е прочут като Playables. Игрите би трябвало да работят както на компютър, по този начин и на мобилни платформи.

Като образец за такава игра изданието уточни аркадата Stack Bounce, в която на играчите се предлага да разрушават пластове тухли с топка. Предполага се, че игрите ще се появят на уеб страницата на YouTube и в приложенията за iOS и Android.

Подобни игри, отбелязва изданието, има и в услугата WeChat, която е благосъстоятелност на китайската корпорация Tencent. Според The ​​Wall Street Journal игрите в WeChat са известни.

Wall Street Journal счита, че посредством въвеждането на игри, YouTube има намерение да компенсира спада в приходите от реклама. Същевременно се твърди, че проектите са да се разшири наличието на услугата на игровите пазари.

Изданието не е съумяло да разбере на какъв стадий са тестванията на Playables и дали стартирането на услугата е планувано в обозримо бъдеще.

Представители на YouTube са споделили, че игрите са „ от дълго време в центъра на вниманието “ на услугата, само че не са удостоверили или отрекли информацията на The Wall Street Journal.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР