Според The ​​Times, тогавашният прессекретар на министър-председателя Джо Хейнс твърди,

...
Според The ​​Times, тогавашният прессекретар на министър-председателя Джо Хейнс твърди,
Коментари Харесай

Денят, в който любовницата на Харолд Уилсън привлече вниманието на противоречив президент на САЩ

Според The ​​Times, тогавашният прессекретар на министър-председателя Джо Хейнс твърди, че господин Уилсън - министър-председател от 1964-70 година и 1974-76 година - че той беше изневерил на брачната половинка си Мери с госпожа Хюлет-Дейвис.

По време на ръководството си и по-късно господин Уилсън беше обект на клюки за връзка с високопоставения си политически секретар Марша Уилямс, която по-късно става баронеса Фалкендер. Той постоянно го отхвърляше и сполучливо заведе дело един път.

Всъщност, до момента в който господин Уилсън беше министър-председател, госпожа Уилямс имаше двама сина от старши политически публицист, Уолтър Тери, който беше политически редактор на Daily Mail и по-късно Слънцето.

Изображение: Харолд Уилсън беше министър-председател сред 1964 и 1970 година - и още веднъж от 1974 до 1976 година Снимка: PA

Забавната неточност на господин Никсън се разкрива в скорошната биография на господин Уилсън от лейбъристкия народен представител и министър в сянка Ник Томас-Саймъндс, който разказва какво се е случило в глава за завръщането на Уилсън на Даун...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР