Според Сойон Шрьодер-Ким, съпругата на бившия канцлер, той е пристигнал

...
Според Сойон Шрьодер-Ким, съпругата на бившия канцлер, той е пристигнал
Коментари Харесай

Шрьодер дойде в Русия за да преговаря за газ

Според Сойон Шрьодер-Ким, брачната половинка на някогашния канцлер, той е дошъл в Москва за енергийни договаряния. Друг източник на изданието посочи, че става дума за доставките на газ по Северен поток 1.

Бившият немски канцлер Герхард Шрьодер пристигна в Москва, с цел да договаря за енергийната политика. Това съобщи брачната половинка му Сойон Шрьодер-Ким в изявление за Spiegel.

Самият Шрьодер сподели по-рано, че е „ на отмора “ в Москва и има намерение да остане тук няколко дни.

„ Той не е на отмора, а договаря за енергийната политика в Москва “, сподели брачната половинка на политика пред Spiegel.

Според различен източник на изданието Шрьодер е дошъл в Москва с прехвърляне в Баку в неделя, 24 юли, и би трябвало да замине във вторник, 26 юли.

Основна цел на визитата събеседникът на Spiegel назова договарянията за доставките на газ през газопровода " Северен поток 1 ".

Прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков, разяснявайки визитата на Шрьодер в Москва, съобщи, че срещата му с Владимир Путин не е планувана.

„ Доколкото знаем той в действителност е в Москва. Срещи като такива няма, само че не изключваме контакти “, сподели Песков (цитиран от РИА Новости).

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР