Според руските служби бомбата, взривена на Кримския мост, е изпратена

...
Според руските служби бомбата, взривена на Кримския мост, е изпратена
Коментари Харесай

Руските служби: бомбата за взривения камион е минала през България


Според съветските служби бомбата, взривена на Кримския мост, е изпратена от Украйна за България през август. ФСБ настояват още, че са разпознати дванадесет участници в атентата, осем от които са арестувани.

публично упрекна и ръководителя им Кирил Буданов за нападението на. От Федералната работа за сигурност (ФСБ) настояват, че товарът е минал и през България.

По информация на ФСБ експлозивите са били изпратени от Украйна в България. Новите данни, предоставени от Москва, показват Одеса като насочна точка на експлозивите,

От Одеса до Русе към Кримския мост?

ФСБ оповестява, че следствието им е посочило, че взривното устройство е било замаскирано в ролки от строително полиетиленово фолио. Според съветските служби за сигурност товарът е бил с общо тегло 22 770 кг и е изпратен при започване на август от морското пристанище в Одеса до българския град Русе.

От Москва настояват още, че ФСБ към този момент е задържала осем съучастници в подготовката на нападението. Става дума за съветски, украински и арменски жители. По информация на службите за сигурност

Вчера българският длъжностен министър председател Гълъб Донев разгласи, че няма съучастничество в подготовката на гърмежа на Кримския мост.
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР