Според резултатите при 100% обработени протоколи в град Пловдив, разпределението

...
Според резултатите при 100% обработени протоколи в град Пловдив, разпределението
Коментари Харесай

ПРи 100% обработени резултати: Ето депутатите от Пловдив

Според резултатите при 100% обработени протоколи в град Пловдив, разпределението по мандати наподобява по този начин:  " ИТН "  - 3 мандата, ГЕРБ - 3 мандата, " Демократична България - Обединение "  - 2 мандата, БСП - 2 мандата, " Изправи се! Мутри вън! "  - 1 мандат.

Това значи, че от Пловдив като депутати от Има Такъв Народ влизат Тошко Йорданов, Димитър Гърдев и Антоанета Стефанова.  В взаимозависимост от това от кое място зам.-шефът на партията Йорданов ще избере да влезе като народен представител в Народното събрание, от града под тепетата може да влезе и четвъртият в листата Манол Манолов.

От ГЕРБ съгласно листата влизат Бойко Борисов, Иван Тотев и Радомир Чолаков. Очаква се някогашният министър председател още веднъж да влезе в Народното събрание от столичния 25-и МИР, което ще направи народен представител поставения под №4 Пенчо Малинов, водач на младежката организация на ГЕРБ в Пловдив. 

От Демократична България пловдивчани взеха решение депутати да са Христо Иванов и Манол Пейков. И тук най-вероятно партийният началник Иванов ще влезе от столицата, което ще обезпечи депутатско място за Ивайло Старибратов. От Българска социалистическа партия ще изпратят в Народното събрание проф. Иво Христов и шефът на борсата в Първенец Илия Гатев. За " Изправи се! Мутри вън! " вотът дефинира едно място и то съгласно листата е за юрист Николай Хаджигенов. Ако той реши, както и на предходния избор, да влезе от различен регион, народен представител ще е Мария Капон. Възможно е преференции да разместят имената на депутатите, като това ще стане ясно по-късно през днешния ден, написа " Марица ". 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР