Според психолога Ани Владимирова, един от най-сложните въпроси днес е

...
Според психолога Ани Владимирова, един от най-сложните въпроси днес е
Коментари Харесай

Ани Владимирова: Любовта дебне отвсякъде


Според психолога Ани Владимирова , един от най-сложните въпроси през днешния ден е - Как да намерим и задържим любовта? Тя бе един от лекторите на безплатната лекция на ДНК в Пловдив , които обединяват от ден на ден младежи, които желаят да схванат по какъв начин биха могли да се развиват и в същото време да основат щастливо семейство, видя HotArena

Ето какво показа тя:

„ В нашия кабинет непрестанно влизат доста красиви млади девойки и споделят: „ Няма мъже “. Постоянно влизат и доста хубави и свестни млади момчета и споделят: „ Няма дами “. Ако можех да ги събера на едно място, всичко щеше да е идеално. Но любовта дебне отвред. Да вземем за образец млада жена, доста лъчезарна и усмихната, с прелестно кариерно развиване, която не може да си откри мъж, тъй като те се опасяват, че не могат да я настигнат като развиване. Не смеят да я заговорят даже, изключително да я поканят на среща. Ние я приготвяме да разшири периметъра си, да бъде по-приятелски настроена и какво ли не… И най-после млад мъж я стопира на улицата, без изобщо да знае каква е, кани я на кафе, сядат, приказват си 24 часа и в този момент са семейство.

Още забавни истории от практиката на Ани Владимирова, може да чуете на 5 юни във Варна, когато ще се организира третата безвъзмездна лекция на ДНК. Това ще се случи  в Икономически университет, зала „ Аула “, от 18:00 часа, вход – СВОБОДЕН.  Всеки, който посети лекцията на място, ще получи самостоятелна карта за безвъзмезден достъп до платформата на психолога. В нея има поредност от онлайн проби, които персонално Ани Владимирова ще проучва.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР