Според предстоящата за публикуване биография на Илон Мъск, написана от

...
Според предстоящата за публикуване биография на Илон Мъск, написана от
Коментари Харесай

Илон Мъск спрял интернета от Stralink над Крим през октомври миналата година

Според идната за издание биография на Илон Мъск, написана от Уолтър Айзъксън, американският бизнесмен е имал решаваща роля в осуетяване на украинска военна интервенция с подводни дронове в Крим през октомври 2022 година Детайлите, разкрити от CNN, демонстрират, че Мъск е блокирал достъпа на украинската войска до услугите на сателитния интернет Starlink в региона, оповестява съветската работа на Би Би Си.

Starlink, компания принадлежаща на Мъск, се употребява необятно от украинската войска на бойното поле. През октомври предходната година, Мъск намерено заплаши в Twitter, който тогава към този момент притежаваше, да.

Този случай в допълнение изостря въпроса за въздействието на Илон Мъск в световната политика и вероятната етична отговорност, която той носи като притежател на основни софтуерни запаси. Списание New Yorker разгласява публикация през август, в която се твърдеше, че Мъск е имал, информация, която до този миг не е била доказана без значение.

Според биографа Айзъксън, една от основните опасения на Мъск била вероятността Русия да схване украинска офанзива като провокация, сходна на офанзивата на " Пърл Харбър ", и. При приближение на украинските подводни дронове към Крим, те са изгубили връзка и са били изхвърлени на брега, с помощта на дейностите на Мъск, съгласно книгата.

Припомняме, че амо три дни след началото на съветската експанзия в Украйна Мъск
 Мъск лимитирал посредством SpaceX интернет в Украйна, с цел да предотврати Трета международна война
Мъск лимитирал посредством SpaceX интернет в Украйна, с цел да предотврати Трета международна война

Мъск опитвал да направи " вярното нещо, където " вярното нещо " е извънредно сложен честен въпрос "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР