Според председателя на БСП Корнелия Нинова същественият въпрос днес пред

...
Според председателя на БСП Корнелия Нинова същественият въпрос днес пред
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Същественият въпрос днес пред България е социално-икономически план за преодоляване на кризата

Според ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова значителният въпрос през днешния ден пред България е социално-икономически проект за превъзмогване на рецесията.
" Моята прогноза е, че наесен ще има обществени митинги, ще има митинги за самун, тъй като социално-икономическата рецесия ще бъде доста тежка ", съобщи Корнелия Нинова в Силистра и Тутракан, където бе в границите на акцията за директен избор на ръководител на партията.
 Корнелия Нинова: Няма да осигуряваме болшинство за незаконните закони Корнелия Нинова: Няма да осигуряваме болшинство за незаконните закони
Няма да осигуряваме болшинство за незаконните закони, които се канят ръководещите да одобряват. Това сподели ръководителят на парламентарна...
По думите на Нинова " смисленият диалог през днешния ден е какво да вършим с стопанската система и с приходите, а не да губим месеци в политически разправии за корекция в Конституцията ". Корнелия Нинова счита, че в обхваналата страната рецесия Българска социалистическа партия може да бъде " фактор на непоклатимост и на сигурност като систематична партия, като поредна партия ".
" Ние към този момент четири години водим тази борба със задкулисие, с мафия, поредни сме и това ни легитимира като достоверна партия, която сега е на една и съща позиция с протестиращите - просто значимо е сега да дадем непоклатимост, сигурност, проект за бъдещето ", акцентира Нинова.

Тя се разгласи в поддръжка на " справедливите митинги ", само че осъди " всяка експанзия и принуждение под каквато и да е форма ". " Нашата позиция е, че този парламент е привършен, той няма доверието на хората ", акцентира Корнелия Нинова. " Правителството също е делегитимирано. Искаме Народното събрание да се занимава с едно само нещо оттук насетне - да одобри нужните ремонти в закона, тъй че да подсигуряваме машинно гласоподаване. То е поръчител за почтени избори. След като приемем такива ремонти, разформироване на Народното събрание, оставка на държавното управление и предварителни избори ", съобщи Корнелия Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР