Според правосъдния министър хартиената бюлетина и машинното гласуване нямат общо

...
Според правосъдния министър хартиената бюлетина и машинното гласуване нямат общо
Коментари Харесай

Крум Зарков: Губим милиони левове от бавенето на антикорупционните закони!

Според правосъдния министър хартиената бюлетина и машинното гласоподаване нямат общо с резултата на изборите

" Огромна е цената поради забавянето на законопроектите, мери се в пари - вторият транш на Плана за резистентност е 724 милиона лв.. Също дали сме дума пред жителите и би трябвало да осъществим думата си. " Това сподели Крум Зарков, длъжностен министър на правораздаването, в предаването " Защо, господин министър? " по.

Той разяснява, че отхвърленият закон за " предпазените лица " пречи на някоя партия. Ние скоро ще бъдем осъдени и наказани за нетранспонирането му по три аргументи - европейска инструкция, Плана за развиване, хората няма да бъдат съответно предпазени, разясни Зарков.

По измененията за КПКОНПИ той още веднъж посочи, че се държи на измененията на служебния кабинет, а не на " Продължаваме промяната " и изясни, че импийчмънтът на президента, поради който е разногласието, не е вероятен в измененията в антикорупционните закони.

Крум Зарков заяви, че " политическата класа изпитва боязън, че внесе ли се законът за смяна в механизма за следствие на основния прокурор, ще стартират компромати ". " Ние подобен боязън нямаме, на следващия ден законът ще мине през Министерски съвет и ще влезе в Народно събрание, ще мине и през Конституционен съд ", изясни той.

Откак депутатите са в Народното събрание полемиката за сформиране на държавно управление не е напреднала, счита Зарков. Той добави, че нови избори не са целесъобразни. По-добре е да има настоящ парламент, само че в случай че ще се събира, единствено с цел да обърква Изборният кодекс - няма потребност, е мнението на правосъдния министър.

За Зарков хартиената бюлетина и машинното гласоподаване нямат общо с резултата на изборите. " При нови избориБСП ще е още веднъж надолу. Подходът на Корнелия Нинова е, че събира подчинени ", разясни социалистът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР