Според полицията мъжът, чиято самоличност не се разкрива, е публикувал

...
Според полицията мъжът, чиято самоличност не се разкрива, е публикувал
Коментари Харесай

Защо Крокус, а не Кремъл! От Санкт Петербург до Магадан полиция...

Според полицията мъжът, чиято идентичност не се разкрива, е „ разгласил известие в тематична група в месинджъра, одобряващо осъществения терористичен акт “. Представител на пресслужбата на Министерството на вътрешните работи на Магаданска област прецизира, че става дума за терористична офанзива в концертната зала на Crocus City Hall.

 

Във видеозапис, записан от полицията, арестуваният споделя, че е „ направил нелепост “, съжалява за казаното и се разкайва. Според него той е написал в мненията към видеото, че „ трябваше да убием повече паразитите “. Така наричаше посетителите на Крокус. Срещу гражданин на Магаданска област е формирано наказателно дело по член за оправдаване на тероризма, оптималното наказване за което е седем години затвор. Мъжът е освободен с подписка.

След терористичната офанзива в Crocus няколко души бяха арестувани в разнообразни райони на Русия заради мнения за терористичната офанзива. В Башкортостан беше арестуван блогърът Рустам Абсалямов, който е обвинен в оправдаване на тероризма поради стрийм за терористичната офанзива в Крокус. По време на предаването, както оповестява Beware News, блогърът прикани за „ взривяване на Москва “.

 

В Санкт Петербург бяха повдигнати обвинявания за оправдаване на тероризма против 26-годишен жител на Таджикистан, разгласил мнения под новините за терористичната офанзива в Крокус.

 

В региона на Липецк беше арестувана майка на участник във войната, която в поток съпостави убитите в Крокус с убитите по време на обстрела на Белгород. Полицията ревизира.

 

В Нижни Новгород полицията сформира административен протокол против родителите на 15-годишна ученичка, която съобщи на видео, че поради терористичната офанзива в Крокус не е трябвало да върви в Москва, което значи, че „ може продължавайте да пиете. "

 

В Санкт Петербург  декораторът Николай Конашенко беше задържан по обвиняване в оправдаване на тероризма, който написа във Фейсбук: „ Защо Крокус, а не Кремъл? “ Конашенок е брачен партньор на някогашния общоприет шеф на плана New Holland Роксана Шатуновская, която напусна след негови мнения за терористичната офанзива.

Медуза, превод ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР