Според политолога от Тренд Димитър Ганев едва ли Трифонов е

...
Според политолога от Тренд Димитър Ганев едва ли Трифонов е
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Едва ли Трифонов е очаквал да играе толкова централна роля

Според политолога от " Тренд " Димитър Ганев надали Трифонов е очаквал да играе толкоз централна роля, каквато има сега. Сега от него зависи дали да има и какъв да бъде идващия кабинет. Ганев предвижда пред dir.bg, че към Великден Слави Трифонов към този момент ще има връчен от президента мандат за сформиране на държавно управление.

Димитър Ганев дефинира като мит изказванията, че партия " ИТН " не е провеждала предизборна акция. Според него тя даже е била доста дейна - в личната им телевизия и още по-активна в обществените мрежи. Ако се вгледаме деликатно ще забележим, че някои от постовете и видеата на Слави Трифонов във Facebook имат над 1 млн. гледания, напомня политологът от " Тренд ".

Ганев е на мнение, че в случай че Слави Трифонов беше влезнал с предизборна акция по обичайните медии, където бяха всички негови съперници, и трябваше да изпраща специалисти и политически лица за присъединяване в тях, при конфликта им с другите щяхме да забележим, че това са хора, като всички останали, а самата партия няма да промени нищо значително.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР