Според политическия пиар експерт Нидал Алгафари, не трябва да се

...
Според политическия пиар експерт Нидал Алгафари, не трябва да се
Коментари Харесай

Алгафари: Допуснахме да се чалгаризираме, не трябва да се взимат важни решения под натиска на народа

Според политическия пиар специалист Нидал Алгафари, не би трябвало да се вземат значими решения, диктувани от улицата, изключително при липса на визия на философията какво искаш да направиш. " Да отидеш и да направиш по този начин, че някои санкции от 2-3 години да станат 5 години - няма да спре нищо. Трябваше да седнат и да го обсъдят. Ние сега се опитваме под натиска на улицата да сътворяваме някаква отплата ", разяснява пред пиар специалистът.

Алгафари е на мнение, че главната записка в една такава обстановка е " да не се подаваш на страстите ". " При такива промени би трябвало да се намерения дали те би трябвало да бъдат направени единствено в Наказателен кодекс. Промените са във философията. Стигнахме до моменти, че дребните момченца мечтаят да наподобяват като мутри, да са с татуировки, дебели ланци, а девойките да са по-красиви. Това го изпуснахме. Допуснахме да се чалгаризираме ", счита той. " Чрез елита на обществото би трябвало да се намерения по какъв начин да се върне достолепието и нужното почитание към учителя ", посочи Алгафари. " Не когато едно дете хвърли нещо - ти да отидеш и да го нашамариш, а да го накараш единствено да си чисти. Чрез добър образец да се трансформира и да насаждаш нови морални полезности, които би трябвало да има. Това не може да се случи със закони, пари, а със мощно въздействие на престижите, които ние сме изгубили ", изрази мнение политическият пиар.
" Сглобката има възможност да се реалокира. Не виждам причина да бъдат скарани " Продължаваме промяната - Демократична България " с ГЕРБ-СДС, те са от едно свърталище ", предвижда от своя страна Алгафари.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР