Според оценки на експертите кислородният запас на подводницата Титан е

...
Според оценки на експертите кислородният запас на подводницата Титан е
Коментари Харесай

Трагедията Оушънгейт: Кислородът на подводницата „Титан“ свърши

Според оценки на специалистите кислородният ресурс на подводницата " Титан " е приключил. Плавателният съд с 5-ма души на борда е в неопределеност от неделя, когато се спусна на близо 4 хиляди метра към останките на потъналия преди над 100 години " Титаник ".

Според информацията кислородът на " Титан " е трябвало да стигне за 4 дни. Търсенето на подводницата продължава.

На фона на тези опасения обаче бе доказано, че шумовете, които бяха чути през вчерашния ден за първи път, се повтарят на всеки половин час.

" Три разнообразни самолета ги чуха в датчиците си едновременно и това продължава повече от два дни. Не се сещаме за доста неща в естествения свят, които биха могли да вършат това на всеки 30-минутен цикъл. На този стадий би трябвало да приемем, че това е подводницата, и да се придвижим бързо до това място, да я локализираме и да спуснем там роботи, с цел да проверим дали е там. Те би трябвало да са изцяло подготвени, тъй като локализирането ѝ и извеждането ѝ на повърхността ще отнеме известно време… часове. В момента ни би трябвало знамение, само че чудеса се случват ", разяснява специалистът доктор Дейвид Гало за телевизия ITV, съобщи БНР.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР