Според някои от последните новини около филма Rust, на снимачната

...
Според някои от последните новини около филма Rust, на снимачната
Коментари Харесай

Крайното решение за обвиненията срещу Алек Болдуин

Според някои от последните вести към кино лентата Rust, на снимачната площадка на който почина кинематографът Халина Хътчинс, фотосите ще бъдат възобновени напролет и то с присъединяване на артиста Алек Болдуин. Освен това се знае, че брачният партньор на Халина Хътчинс, Матю Хътчинс, ще бъде изпълнителен продуцент.

За да бъде обезпечена цялостната сигурност на всички на снимачната площадка на кино лентата, ще бъде неразрешено " потреблението на работещи оръжия и всякаква форма на муниции ". От трагичната преживелица насам обаче правосъдните процеси не стопират. До този миг. 

От BBC разбираме, че наказателните обвинявания против Алек Болдуин за съдбовна пукотевица на снимачната площадка през октомври 2021 година, са свалетни. На притежател на премия Еми артист му бяха повдигнати две обвинявания в непредумишлено ликвидиране за случая по време на фотосите на Rust в Ню Мексико.
 Снимка 551536

В изказване, оповестено от специфичните прокурори на Ню Мексико Кари Мориси и Джейсън Луис, се споделя, че " През последните няколко дни... бяха разкрити нови обстоятелства по случая, изискващи в допълнение следствие. Това решение не освобождава господин Болдуин изцяло от незаконна виновност и въпреки, че сега са свалени, обвиняванията могат да бъдат повдигнати още веднъж ", продължава изказването, добавяйки: " Нашето следващо следствие ще остане интензивно и продължаващо. "

Адвокат на господин Болдуин похвали хода на прокурорите. " Доволни сме от решението да се приключи делото против Алек Болдуин и насърчаваме вярното следствие на обстоятелствата и събитията към този драматичен случай ", сподели юристът му Люк Никас пред BBC.

В обява в Instagram след изказването, артистът благодари на своя юрист и брачната половинка си Хилария Болдуин. " Дължа всичко, което имам, на тази жена (и на теб, Люк) ", написа Алек Болдуин.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР