Според нея следователите настояват тайно да погребат Навални, като поставят

...
Според нея следователите настояват тайно да погребат Навални, като поставят
Коментари Харесай

Майката на Навални видя тялото на сина си. Изнудват я да го погре...

Според нея следователите упорстват скрито да погребат Навални, като слагат условия „ къде, по кое време и по какъв начин да бъде заровен Алексей “.

 

„ Разследващите настояват, че повода за гибелта е известна, имат подготвени всички медицински и правни документи. Според закона те трябваше незабавно да ми дадат тялото на Алексей, само че към момента не са го създали. Вместо това те ме изнудват “, сподели Людмила Навалная.

 

Още с първите си думи тя акцентира, че е прекарала съвсем през целия ден в Следствения комитет на съветския град Салехард сама със следователи и криминалисти. Адвокатът ѝ е бил позволен в Семеен кодекс едвам следобяд. Освен това Людмила Навалная твърди, че е била отведена „ скрито “ в моргата.

 

„ Записвам това видео, тъй като започнаха да ме заплашват. Гледайки ме в очите, споделят, че в случай че не се съглася на скрито заравяне, ще създадат нещо с тялото на сина ми “, сподели Навалная.

 

Тя акцентира, че следователят намерено ѝ е споделил, че „ времето не е на нейна страна “, тъй като „ трупът се разлага “.

 

„ Не желая специфични условия, просто желая всичко да е съгласно закона. Настоявам неотложно да ми бъде върнато тялото на сина ми ”, приключи майката на опозиционера.

За неочакваната гибел на Алексей Навални бе обявено на 16 февруари. Според ведомството на политика му прилошало след разходка и той „ съвсем незабавно “ е изгубил схващане и е умрял. Опитите да бъде реанимиран са били несполучливи.

 

На идващия ден майката и юристът на Алексей Навални дойдоха в Харп, където се намира колония № 3, в която бе арестуван съветският опозиционер, само че тялото му по този начин и не ѝ беше показано.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР