Според нея подборът на кандидати чрез вътрешни избори е устойчива

...
Според нея подборът на кандидати чрез вътрешни избори е устойчива
Коментари Харесай

Антоанета Цонева: ПП “Движение Да, България” ще излъчи своите кан...

Според нея подборът на претенденти посредством вътрешни избори е устойчива традиция в политическото формирование, на което е член и тя.

 

Народният представител уточни, че още не е взето решение по какъв начин обединението ПП-ДБ ще се явят на идните евроизбори. „

 

" Преговорите сега вървят. Отделните политически партии в обединението имат разнообразни процедури по установяване на своите претенденти. Ние започваме своята работа, по този начин вършат и останалите сътрудници. Надяваме се да се явим с една мощна листа и да бъдем добре показани в Европейския парламент “, посочи Цонева. Тя означи, че на 9 март следва Национална конференция на „ Да, България “, на която участниците ще изберат своето политическо семейство и ще дефинират цели на партията в дълготраен проект.

Във връзка с ротацията депутатът посочи, че това е развой, който би трябвало да се реализира. „ Тъй като сходно нещо се случва за първи път в нашата политическа процедура, се изисква положително взаимоотношение сред политическите сили. С по-малки или по-големи земетресения, по този начин или другояче, ние ще имаме ротация “, добави тя.

 

Цонева разяснява, че хората, които застават отпред на районните структури на държавните институции би трябвало да са експерти, да са дейни и наясно с политиките, които ръководството организира. По думите на народния представител всички промени, свързани със структурите на другите министерства, както и регионалните администрации, би трябвало да бъдат осъществявани точно, като се вземат поради на първо място професионалните качества на назначаваните хора.

Антоанета Цонева сподели още, че следва среща с представители на Разградската филхармония „ Проф. Димитър Ненов “. Очаква се да бъдат разисквани въпросите, свързани с оздравителния проект, стихотворец от Министерството на културата във връзка с културната институция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР