Според него в РСМ има омраза към нас, но няма

...
Според него в РСМ има омраза към нас, но няма
Коментари Харесай

Публицист: Проучване - 44% от македонците смятат, че врагът са българите

Според него в РСМ има ненавист към нас, само че няма решения
Според социологическо изследване 44% от македонците считат, че врагът са българите, а 28% считат, че няма да влязат в Европейски Съюз. Най-непопулярният политик е Пендаровски, най-популярният - Вучич. Това разяснява публицистът Тони Николов за " Офанзива " по NOVA NEWS.

Според него e нужна устойчива национална политика във връзка с РСМ. " Винаги би трябвало да помним две неща - коя е по-зрялата, по-голямата страна? Тя би трябвало да направи първата стъпка. За стабилизиране на обстановката са създали доста Явор Гърдев и Теодосий Спасов. В България никой не счита македонците за свои врагове, постоянно сме протягали ръка. Това е политика на рационалното схващане ", акцентира Николов.

По думите му предишното е хвърлило непрозрачна завеса за македонците и най-лошото е, че младите живеят в напълно различен свят. " Любо Георгиевски ми е споделял, че са ги вдигали в казармата всяка нощ със опасността " българите идват ". Така те са живели десетилетия с това схващане. В РСМ има ненавист към нас, само че не виждам решения ", съобщи той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР