Според него коалицията трябва бързо да повиши коефициента си на

...
Според него коалицията трябва бързо да повиши коефициента си на
Коментари Харесай

Христо Иванов: България трябва много бързо да реши как ще се защитава от агресията на Кремъл

Според него обединението би трябвало бързо да увеличи коефициента си на потребно деяние

България би трябвало доста бързо да реши по какъв начин ще се пази от експанзията на Кремъл, който се пробва да преразгледа целия интернационален ред в Източна Европа не просто териториалните граници на Украйна и в това число статута на страни като България.

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ по съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов.

Според него обединението би трябвало бързо да увеличи коефициента си на потребно деяние и да стартира съответно да реагира на рецесията в Украйна и на всичко, което следва от нея.

„ И през вчерашния ден, и през днешния ден обединението ясно демонстрира, че е достигнала своя концептуален таван да действа. От друга страна, ясно осъзнаваме, че страната не може да бъде хвърлена в условия на липса на ръководство, да бъде свален този кабинет или да се отиде към избори “, съобщи още Иванов.

Той добави, че от „ Демократична България “ не ги е боязън от избори.

„ Ние нашето ще си го вземем. Ако в тези условия, страната в този момент отиде на избори е безусловно непредсказуем още един миг на рецесия. Страх ме е от това, че екстремисти като „ Възраждане “, които с такова чудовищно удоволствие експлоатират страховете на хората, могат да трансфорат една акция в голям публичен пожар. България има потребност от успокоение и ясно водачество “, съобщи Иванов.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР