Според младата активистка, политиката е твърде токсична вреда и тя

...
Според младата активистка, политиката е твърде токсична вреда и тя
Коментари Харесай

Грета Тунберг: Путин и Тръмп са уплашени от мен

Според младата активистка, политиката е прекомерно токсична щета и тя няма желание да влиза в нея

Климатичната активистка Грета Тунберг сподели, че няма да прави кариера в политиката, тъй като е тази сфера е прекомерно " токсична ", съобщи Би Би Си, представена от.

Шведската тийнейджърка стана известна през 2018 година, откакто пропусна учебно заведение и въодушеви интернационално придвижване за битка с изменението на климата.

Сега на 19 години, тя споделя, че нужните промени „ ще дойдат единствено в случай че има задоволително публичен напън извън, и това е нещо, което ние сътворяваме “.

Тя съобщи, че в никакъв случай не е имала желание да стане лице на световно придвижване.

„ Това е прекомерно огромна отговорност. Ако смятате цялата вяра на света да лежи върху раменете на младежите, това не е доста добре ", съобщи Грета.

27-ата Конференция на страните по Рамковата спогодба на Организация на обединените нации за изменението на климата (Cop27) е в Египет на 6 - 18 ноември, само че Тунберг ще отсъства.

„ Не съм нужна там. Ще има и други хора, които ще участват, от най-засегнатите региони и мисля, че техният глас там е по-голям “, сподели тя.

Грета Тунберг сподели пред медийния редактор на Би Би Си, Амол Раджан, че остава незасегната от злоупотребите в обществените медии, само че сподели:

„ Това, от което най-вече се тормозя, е, когато хората лъжат за мен и популяризират тайни теории. "  

Нарочена в Туитър от няколко международни водачи, включително Владимир Путин и Доналд Тръмп, тя нормално дава отговор, като трансформира профила си в платформата.

„ Просто мисля, че е в действителност смешно. Имам поради, че най-могъщите хора в света се усещат уплашени от младежите. Това е смешно. Това приказва повече за тях, в сравнение с за мен “, съобщи тя. 

Най-скорошният план на Тунберг е основаването и на книга с есета от десетки специалисти, с цел да даде набор от принадлежности за тези, които са загрижени за изменението на климата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР